Ontzorgen

U wilt uw bedrijf elders huisvesten. U zoekt hiervoor een geschikt (huur)pand. Misschien wilt u zelfs een nieuw bedrijfspand laten bouwen. Dit doet u niet vaak, wellicht voor het eerst. U heeft in uw omgeving ongetwijfeld verhalen gehoord van collega ondernemers, wat er allemaal tegen kan zitten en welke impact dit heeft gehad op hun bedrijfsvoering.

Het verhuizen van uw bedrijf is een complexe operatie die meer expertise verlangt dan vooraf vaak gedacht wordt. U wilt dat uw bedrijfsvoering normaal doorgang vindt. Het beeld dat u vooraf voor ogen had moet uiteindelijk voldoen en dat zonder financiële verrassingen achteraf.

Kortom: U heeft een idee van hoe het moet worden, een budget en een tijdsbestek. Met mijn expertise help ik u dit te realiseren, zodat u kunt doen waar u goed in bent: het leiden van uw bedrijf.

Al twintig jaar is REEDE projectcoördinatie een betrouwbaar partner voor ondernemers. Ik regisseer en coördineer de uitvoering van het volledige traject, van afbouw tot inrichting. Ik neem werk uit handen en behoed u voor beslissingen die achteraf niet juist bleken.

Met mijn netwerk van leveranciers wordt voor elk mogelijk probleem een oplossing gevonden. U bent de klant, de vele leveranciers zijn de spelers en ik de regisseur.